در این مقاله بخوانید
آموزش صفر تا صد شمع سازی + آشنایی با انواع پارفین شمع سازی (پارافین قالبی، پولکی، ژله ایی و …) + اشتباهات رایج افراد در هنگام ورود به شغل شمع سازی. ما در این مقاله تمامی این موارد را برای شما توضیح داده ایم. تا انتهای این مقاله ما رو همراهی کنید.
مقدمه
شغل شمع سازی از مشاغل خانگی پر درآمد است که میتواند برای هر فرد بعنوان کمک هزینه یا منبع درآمد اصلی در نظر گرفته شود. گستردگی این شغل فراتر از ساختن چند شمع ساده است و مواد شمع و افزودنیهای آن حتی استفادهی پزشکی هم پیدا میکند.
اما به طور کلی اگر بخواهیم برای منبع درآمد و ورود به این کار را در نظر بگیریم باید با مشکلات و راه حلهای آن نیز آشنا باشیم. اولین توصیه ما برای شروع به کار این است که شما از نزدیک در کنار فردی که تجربه این کار را دارد باشید تا با محیط این کار و مشکلات آن آشنا شوید اما این مقاله میتواند یک پیش زمینه در ذهن شما از این شغل ایجاد کند.
آشنایی با انواع پارافین شمع سازی
پارافین مادهی سازندهی اصلی در شمع است که بدنه و ظاهر آن را شکل میدهد. شما بعنوان شمع ساز مستقیما با انواع پارافین شمع سازی سر و کار دارید و باید با انواع آن آشنا شوید و کاربرد هر یک را بدانید. در مراحل بعد میزان پارافین مورد استفاده و دمای مناسب برای هر پارافین بسیار مهم است و شما باید آن را در نظر بگیرید.
- پارافین قالبی: اولین و ساده ترین نوع پارافین که قیمت پایینی هم دارد و برای شروع کار مناسب است، پارافین قالبی میباشد. این پارافین معمولا با عطرها به خوبی ترکیب نمیشود و تنها میتوان آن را به رنگهای مختلف در آورد. البته به لطف پیشرفت این شغل و ورود قالبهای متنوع به بازار میتوان طرحهای جالبی را با این پارافینها هم ایجاد کرد.
اما شما برای شروع بهتر است که با این پارافین و با صورت ساده شمع سازی را انجام دهید و تمرکز خود را روی بدست آوردن دمای مناسب و یادگیری اندازه ترکیبات بگذارید. فراموش نکنید که از ابتدای شروع به کار توقع کسب درآمد معقول نیست و کیفیت شمعها باید طبق نیاز بازار باشد تا شما بتوانید از آن درآمد داشته باشید. پس بهتر است با مواد اولیه ارزانتر و به منظور کسب مهارت کار را شروع کنید یا اینکه برای این کار از ابتدا آموزش ببینید.
2. پارافین مایع: پارافین مایع به شفافیت آب است و زیبایی خاص خود را دارد. این پارافینها جنبهی تزئینی دارند و استفاده از رنگ در آنها به صورت کاملا تزئینی انجام میشود یعنی میتوان به جای ترکیب کامل رنگ یک طرح خلاقانه در داخل این پارافینها ایجاد کرد. معمولا شمعهای ساخته شده با آنها دائما داخل محفظه میباشد و فیتیلهی آنها نیز با درپوش یکی هستند.
3. پارافین ژلهای: این نوع پارافینها نیز شفاف، لغزنده و چرب هستند و در داخل محفظههای لزوما شفاف قرار دارند. اصولا این نوع پارافین بیشتر تزئینی است و بد ظرافت روی آن کار میشود.
4. پارافین پولکی: نوع پارافین پولکی میتواند یک شمع با بافت خاص ایجاد کند که خود یک طرح زیبا خواهد بود. این پارافینها یک ویژگی دیگر نیز دارن و آن قابلیت ترکیب با سایر پرافینها است.
5. پارافین شنی: پارافین شنی یک نوع پارافین شبیه به دانههای شن است و رنگهای متنوعی نیز دارد. موارد استفادهی آن نیز برای ساخت شمعهای تپهای است.
6. پارافین کریستالی: پارافین کریستالی ظاهری شفاف دارد و نرم و انعطاف پذیر است. معمولا شمع سازان حرفهای برای ساخت شمعهای پیچیدهتر استفاده میکنند و آن را با هنر دست شکل میدهند. قیمت این پارافینها بالا است و ترجیحا باید از نوع بد کیفیت استفاده شود تا ظاهر زیبایی داشته باشد.
اشتباه رایج افراد هنگام ورود به شغل شمع سازی
ورود به شغل شمع سازی و عدم اطلاعات کافی در این زمینه باعث میشود که اشتباهاتی را انجام دهیم و در نهایت راه رسیدن به درآمد زایی ما را ناهموارتر کند و یا از ادامهی این شغل خودداری کنیم.
1. عدم شناخت بازار هدف
شمعها همانطور که مواد اولیه متنوعی دارند کاربردهای آنها نیز متنوع است. تحقیق کردن در ابتدای ورود به شغل شمع سازی میتواند در مراحل بعدی با شما کمک کند. خوشبختانه مطالب بسیاری در مورد شمع سازی وجود دارد که در سایتهای مختلف ارائه دهندهی خدمات شمع و فروشندهی مواد اولیه آن وجود دارد و حتی امکان مشاوره گرفتن نیز فراهم است و به راحتی میتوانید با تحقیقات کامل بازار هدف خود را انتخاب کنید.
در نهایت با کمک تعیین بازار هدف خود نیمی از راه بازاریابی و پیدا کردن مشتری را خواهید رفت. بسیاری از افراد با ورود به این شغل سعی دارند بلافاصله درآمد کسب کنند که باعث میشود بدون اقدام مفیدی تنها سرمایه خود را هدر داده و از آن دلسرد شوند. در حالی که با تحقیقات اولیه و شناخت و تعیین بازار هدف میتوان به سهولت و در زمان کمتری به سود دهی رسید.
2. خرید عمده مواد اولیه
در شروع کار شما به خرید عمده احتیاجی ندارید و باید با خرید به اندازه ساختن یک یا دو نمونه شمع کفایت کنید تا بتوانید مهارت خود را به چالش بکشید و کسب تجربه کنید. خرید عمده تنها سرمایه شما را در خانه میخواباند زیرا برای رسیدن به درآمد زایی از زمان شروع کار حداقل سه ماه زمان نیاز است.
3. عدم توجه به نیاز مشتری
شما بعد از مدتی با بازاریابی خود به هر حال مشتری خود را پیدا میکنید. عدم توجه به نیاز مشتریها و تلاش نکردن برای شناخت سلیقهی این افراد میتواند شغل شما را به خطر بیاندازد.
4. عدم برنامه ریزی برای شغل شمع سازی
شغل شمع سازی بعد از رسیدن به درآمد زایی بخصوص برای کسانی که از آن بعنوان منبع اصلی درآمد استفاده میکنند بسیار مهم است و عدم برنامه ریزی برای درآمد و بازاریابی بیشتر و گسترش کار شما را از رقابت بازار حذف میکند.
نتیجه گیری
درشغل شمع سازی شناخت انواع پارافین و موارد کاربرد هر یک بسیار مهم است. تنوع انواع پارافین بالا است و هر یک ویژگیهای خاصی را برای ساختن شمع به شما میدهد. اشتباهات رایج افراد برای شروع به کار و کسب درآمد از عدم اطلاعات کافی در این زمینه نشئت میگیرد و همچنین هر شغلی مشکلات خود را دارد که باید با آنها آشنا بود و راه حل مناسبی را انجام داد.
پیشنهاد میکنیم برای مطالعه بیشتر در این زمینه از سایر مقالات شمع سازی 118فایل نیز دیدن فرمایید.