در این مقاله بخوانید
اکستنشن مو طبیعی چیست؟ چند نوع اکستنشن مو وجود دارد؟ چند روش اجرای اکستنشن طبیعی مو داریم؟ اکستنشن لیزری چیست؟ چه نوع اکستنشن دائمی است؟ چگونه از اکستنشن مو طبیعی مراقبت کنیم؟ در ادامه به این سوالات پاسخ خواهیم داد.
مقدمه
امروزه اکستنشن یکی از روش هایی است که خانم ها برای افزایش و پر پشت کردن موهای خود به کار می گیرند. اکستنش در واقع نوعی اضافه کردن موهای طبیعی به موی سر است که از طریق چسب، گیره و راه های دیگر انجام می شود. در این روش خانم ها نسبت به سلیقه خود می توانند از موهای کوتاه یا بلند رنگ شده و یا مش شده استفاده کنند.
این روش علاوه بر داشتن مزیت های مختلف نیاز به مراقبت های خاصی دارد که سعی کرده ایم شما را با اطلاعات کلی درباره اکستنشن طبیعی مو آشنا کنیم.همچنین با آموزش اکستنشن مو می توانید به روز ترین مدل ها را یاد بگیرید.
اکستنشن طبیعی مو چیست؟
بنابر تعریف اکستنشن یعنی اضافه کردن و پرپشت کردن موی سر با استفاده از به روزترین روش هایی که وجود دارد. همانطور که میدانید برخی افراد که قصد دارند موهای خود را کوتاه کنند و در صورت موی کوتاه شده خود را به مراکز خرید مو مثل آرایشگاه ها و کلینیک های پوست و مو می فروشند. در این کلینیک ها موهای طبیعی را دسته بندی می کنند و برای کار اکستنشن مو به کار میگیرند.
امروزه بسیاری از آرایشگاه ها به صورت تخصصی کار اکستنشن طبیعی مو را انجام میدهند اما برخی از افراد برای کم کردن هزینه های خود از موهای مصنوعی که ظاهری نامناسب دارند استفاده میکنند این موها به دلیل وجود تفاوت های بین آن و موی سر ظاهری نامناسب را برای فرد ایجاد میکنند. بنابراین اگر قصد اکستنشن کردن موهای خود را دارید بهتر است از موهای طبیعی و در محیط های معتبر این کار را انجام دهید. استفاده از موی طبیعی کیفیت و ظاهری زیباتر را برای شما به ارمغان می آورند.
انواع اکستنشن مو چیست؟
اکستنشن طبیعی مو بنابر مدت زمانی که قصد داریم از آن استفاده کنیم به چند دسته اکستنشن موقت، اکستنشن نیمه دائمی، اکستنشن دائمی تقسیم میشوند.
1. اکستنشن موقت
همانطور که از نام اکستنشن موقت پیداست مدت زمانی که از آن استفاده میکنیم میتواند بین چند روز باشد و شما به راحتی بدون نیاز به فرد دیگری می توانید آن را به موهای خود اضافه کنید. این نوع اکستنشن طبیعی مو معمولا از نوع اکستنشن چسبی یا گیرهای است که میتوان بارها آن را وصل و جدا کرد.
2. اکستنشن نیمه دائمی
اکستنشن نیمه دائمی را در مدت زمان حدود 6 الی 8 هفته میتوان استفاده کرد. این نوع اکستنشن در دسته های کوچک تری دسته بندی شده است که با استفاده از
چسب های نامریی به کف سر متصل میشوند. قدرت نگهداری این چسب ها بیشتر از کلیپس و گیره ها است و شما میتوانید در این مدت به راحتی دوش بگیرید و موها را با شامپو با ملایمت شستشو دهید.
3. اکستنشن دائمی
این نوع اکستنشن طبیعی مو مدت زمان بیشتری به موهای شما متصل است و معمولا با دستگاه های مخصوص به روش لیزری یا چسب های کراتین انجام میشود. اکستنشن دائمی حدود هر 4 الی 6 ماه یک بار در صورت نگهداری مناسب احتیاج به ترمیم دارد و برای جدا کردن کردن آن میتوان از فردی با تجربه کمک گرفت، زیرا موها را در دسته های بسیار کوچک به تعداد زیاد به ریشه مو وصل میکنند.
انواع روش های اجرای اکستنشن طبیعی مو
اکستنشن طبیعی مو دارای روش های مختلفی است که چند تا از این روش ها را به صورت مختصر توضیح خواهیم داد.
۱. اکستنشن لیزری
در اکستنشن لیزری بالاترین ماندگاری را خواهیم داشت و هر دسته از مو با استفاده از دستگاه های مختلف به ریشه مو وصل خواهد شد و شما به راحتی می توانید آن را جدا کنید. این نوع اکستنشن طبیعی مو به دلیل دسته های کوچکی از مو که به موهای سر اضافه شده است نسبت به دیگر اکستنشن ها دارای حالت طبیعی تری است.
2. اکستنشن کراتینی
این نوع اکستنشن با استفاده از چسب کراتینی حرارتی به مو وصل میشود و دارای دوام و ماندگاری بالای است و جز اکستنشن های دائمی است که توسط چسبی قوی به کف سر میچسبد. چسب کراتین در این نوع اکستنشن در اثر حرارت جذب ریشه مو شده و سبب تقویت ریشه میشود. برای جدا کردن این نوع اکستنشن نیاز به مواد ریمو کنند کراتین داریم.
3. اکستنشن رینگی
اکستنشن رینگی در دسته اکستنشهای موقت قرارمی گیرد که دسته موها را توسط رینگ هایی به چند تار مو وصل میکنند. سپس رینگ ها را با انبر محکم میکنند.این نوع اکستنشن همانطور که گفته شد برای مدت چند روز استفاده می شود.
4. اکستنشن دوختی
اکستنشن طبیعی مو به این صورت است که موها از قبل به وسیله نخ و دوخت به هم وصل شده اند که باید آن را توسط نخ و سوزن به بافت سر متصل کنند. در این روش با وجود اینکه موها به بافت سر متصل می شوند اما هیچ گونه درد و عوارضی ندارد. این نوع اکستنشن در میان اکستنشن های نیمه دائمی قرار میگیرد.
5. اکستنشن چسبی
این نوع اکستنشن طبیعی مو در دسته اکستنشن های موقت قرار می گیرد که دسته های مو در ردیف های سه سانتی با چسب به کف سر متصل می شوند. در این روش از اکستنشن ممکن است شما دچار حساسیت پوستی شوید و یا در هنگام جدا کردن آن موها دچار شکندگی و آسیب شوند.
نحوه مراقبت از اکستنشن طبیعی مو
- درصورتی که قصد استفاده از اکستنشن طبیعی مو را دارید باید نحوه مراقبت از آن را نیز به خوبی یادبگیرید. یکی از نکات مراقبتی از موهای اکستنشن شده شستشوی مو قبل از چرب شدن انتهای آنها و جلوگیری از چسبناک شدن مو است.
- در صورت استفاده از هر نوع اکستنشن نباید موهای خود را دم اسبی ببندید زیرا این کار باعث جدا شدن آنها از موها و آسیب به موهای اصلی می شود.
- در هنگام شستشو و شانه کردن اکستنشن طبیعی مو باید به آرامی آن را شستشو دهیم. سپس در هنگام شانه کردن از اسپری های گره باز کن استفاده کنیم تا از خشکی و وزشدگی موها جلوگیری شود. همچنین بهتر است از شانه های درشت استفاده کنیم تا موها کند نشوند.
جمع بندی
اکستنشن طبیعی مو یکی از روشهای جدید افزایش تراکم و عمق دهی به موهای سر است که می توان از موهای طبیعی در مدل های رنگ شده و مش شده به روش های مختلف برای این کار استفاده کرد. در صورت استفاده از اکستنشن میتوانید نسبت به مدت زمانی که قصد استفاده از آن را دارید از اکستنشن موقت، اکستنشن دائمی، اکستنشن نیمه دائمی استفاده کنید که هر کدام با روش خاصی به موهای سر متصل می شوند.
پیشنهاد میکنیم برای مطالعه بیشتر از مقالات پوست و زیبایی 118فایل دیدن فرمایید.