در این مقاله بخوانید
اکستنشن مو با چسب کراتین به چه صورت انجام می شود؟ چگونه باید از اکستنشن مو با چسب کراتین مراقبت کنیم؟ در این مقاله به توضیحی درباره روش اکستنشن مو با چسب کراتین میپردازیم. همچنین میتوانید با آموزش اکستنشن مو روش های جدید و متنوع اکستنشن مو را یاد بگیرید.
اکستنشن مو چیست؟
یکی از روشهایی که برای زیباتر شدن، بلندترشدن سریع مو و حجیم نشان دادن موها استفاده میشود، اکستنشن مو است. اکستنشن مو به اضافه کردن موهای طبیعی یا مصنوعی بین موهای طبیعی فرد گفته میشود.
مراحل اکستنشن مو با چسب کراتین
برای پاسخ به این سوال باید گفت زمانی که میخواهیم موهای مصنوعی را در بین موهای خود برای انجام اکستنشن قرار دهیم از چسب کراتین استفاده میکنیم. نکته قابل توجه این است که نباید از چسبهای بی کیفیت و خیلی ارزان استفاده شود، زیرا ممکن است عوارض شدیدی مثل قرمزی پوست سر، ایجاد جوش، ریزش موهای طبیعی فرد و… را به وجود بیاورد. اکستنشن مو با چسب کراتین دارای مراحل زیر است:
بررسی موهای فرد
فردی که میخواهد اکستنشن را انجام دهد نباید دارای حساسیت پوستی خاصی باشد، زیرا ممکن است به این نوع اکستنشن واکنش نشان دهد و دچار عوارض جانبی شود. پس از بررسی حساسیت پوستی و شکننده نبودن موهای فرد برای اکستنشن اقدام میکنیم. برای این کار باید با توجه به رنگ موی فرد شبیهترین رنگ موی مصنوعی را انتخاب کرده و سپس مدل و اندازه مورد نظر را با توجه به سلیقه فرد انتخاب میکنیم.
دقت شود که اگر از موهای طبیعی برای اکستنشن استفاده میشود میتوان اندازههای بلندتری را انتخاب نمود، اما اگر از موهای مصنوعی استفاده میشود به دلیل داشتن وزن زیاد آنها حداکثر بلندی آن ۳۰ سانتیمتر باشد و در واقع طول مناسب آن بین ۲۰ تا ۲۵ سانتیمتر است.
هنگام کوتاهی مو باید دقت داشته باشید تا یکدست باشند زیرا در غیر این صورت مرز مشخصی بین موهای طبیعی و موی اکستنشن شده به وجود میآید که زیبایی خود را از دست میدهد و جلوه طبیعی بودن مو را ندارد.
شستشوی موی سر و اقدامات قبل از آن
برای شستن موها از نرم کنندههایی که موها را لیز میکنند استفاده نمیکنیم. بعد از شستشوی موها باید آنها را کاملا خشک کنیم. در مرحله کوتاهی و رنگ اکستنشن باید به این نکته که موهای تیره از پشت سر بیشتر باشد و هر چه به جلوی سر برسد روشنتر میشود را توجه کنیم. در این مرحله با توجه به رنگ موهای فرد، موهای اکستنشن را نیز به همان نسبت تیره و روشن میکنیم تا تفاوت موی طبیعی با موی اکستنشن شده مشخص نشود.
تقسیم بندی موهای سر
برای داشتن اکستنشن تمیز و مرتب باید سر را به ۴ قسمت تقسیم کنیم. برای تقسیم بندی یک خط افقی از گوش راست تا چپ باز میکنیم. سپس بخش عقب سر و جلوی آن را نیز از وسط به دو نیم تقسیم میکنیم. از پشت سر شروع میکنیم، اگر چپ دست هستید از راست به چپ پیش بروید و اگر راست دست هستید، برعکس. به فاصله یک تا ۲ سانتیمتر از ریشه مو، موی اکستنشن شده را قرار میدهیم سپس با چسب و حرارت با کمک دست و انبرک آن میگیریم و به آن حرارت میدهیم و بعد به آرامی انبرک را باز میکنیم.
کمی آن را فشار میدهیم تا خوب به هم بچسبند. قسمت پشت سر را به همین ترتیب انجام میدهیم. چون موهای این قسمت نازک و کم هستند بهتر است در انتخاب میزان موی اضافه شده دقت شود. زمانی که قسمتهای عقب سر انجام شد نوبت به اکستنشن موهای کنار سر و وسط میرسد که برای این کار یک بیضی را از پشت سر حدودا به صورت مورب تا جلوی سر کشیده شده جدا میکنیم و بعد به صورت آجری، طبقه طبقه، کار اکستنشن را انجام میدهیم.
برای قسمتهای پر پشت مو نیز آن را به ۳ یا ۲ قسمت میکنیم و به همان صورت طبقه طبقه، کار اکستنشن را انجام میدهیم.
ادغام با موهای طبیعی و حالت دهی
با استفاده از موهای طبیعی، موهای اکستنشن شده را در آن ادغام میکنیم. موهای مصنوعی طول بلندتری نسبت به موهای فرد دارند. باید دقت کنیم که این نکته اغراق آمیز نباشد تا خیلی موها از هم متمایز شوند. برای قسمتهای عقبی از تکنیک خرد کردن لابه لای موها استفاده میشود تا کلی و در اندازه مناسب به نظر بیاید. برای حالت دهی اگر فرد مایل باشد میتوان از دستگاه فر درشت استفاده نمود.
روش های مراقبت از اکستنشن مو با چسب کراتین
- نکته قابل توجه این است که زمان جدا کردن اکستنشن بهتر است برای جلوگیری از ریزش موها نزد همان سالنی که کار در آن صورت گرفته بروند. اگر از موها خوب مراقبت کرده باشید میتوان برای سری بعد هم از همانها استفاده نمود.
- اکستنشن در حالت عادی حدود ۴۵ روز یک بار نیاز به شارژ دارد و با توجه به جنس موی استفاده شده بین ۳ تا ۶ ماه قابل شارژ مجدد است. ( برای موهای طبیعی که از موی زنان هندی معمولا وارد میشود ۳ تا حداکثر ۶ ماه و موهای مصنوعی که از جنس پلاستیک و مشتقات نفتی هستند بین ۳ تا ۴ ماه)
- کاری که در نهایت باید انجام شود، ارائه آموزشهای لازم برای نگهداری و مراقبت از موها است. بهتر است حدود ۲ روز بعد از اکستنش حمام نروید تا موها به خوبی بچسبد. برای این کار باید به فرد توصیه شود که موها را با شانه مخصوص که دندانههای آن از هم فاصله بیشتری دارند شانه کنند. نوع شانه کشیدن نیز مهم است. برای جلوگیری از گره خوردن موها و همچنین ریزش موها باید آنها را دسته دسته از پایین شانه زد وقتی پایین مو تمام شد به قسمت ساقه و سپس بالاتر بروید.
روزی چند بار باید کار شانه زدن را انجام دهید. برای شست و شو نیز بهتر است از شامپوهایی که نرم کننده هستند استفاده شود.
- برای جلوگیری از ریزش موها باید از کارهایی که باعث کشیده شدن موها میشود از جمله دم اسبی بستن، بافتن محکم موها و… خودداری کنید. در هنگام خوابیدن نیز برای جلوگیری از درهم رفتن موها بهتر است آنها ببندید.
جمع بندی
اکستنشن یکی از اقدامات پر کاربرد برای زیباتر شدن و … مو است، که به روشهای مختلف انجام میشود. استفاده از چسب کراتین یکی از روشهای چسباندن مو در بین موها است که دارای مراحلی است که به آنها پرداخته شد. اکستنشن مو با چسب کراتین نیز مانند هر کار دیگری نیاز به مراقبتهای ویژه برای نگهداری دارد.
دقت شود که اگر از موهای طبیعی برای اکستنشن استفاده میشود میتوان اندازههای بلندتری را انتخاب نمود، اما اگر از موهای مصنوعی استفاده میشود به دلیل داشتن وزن زیاد آنها حداکثر بلندی آن ۳۰ سانتیمتر باشد و در واقع طول مناسب آن بین ۲۰ تا ۲۵ سانتیمتر است.
هنگام کوتاهی مو باید دقت داشته باشید تا یک دست باشند زیرا در غیر این صورت مرز مشخصی بین موهای طبیعی و موی اکستنشن شده به وجود میآید که زیبایی خود را از دست میدهد و جلوه طبیعی بودن مو را ندارد.
پیشنهاد می کنیم برای مطالعه بیشتر از مقالات پوست و زیبایی 118فایل دیدن فرمایید.