در این مقاله بخوانید
چگونه وارد شغل رنگ آمیزی ساختمان شویم؟ سرمایه مورد نیاز برای ورود به شغل رنگ آمیزی ساختمان چقدر است؟ بازار کار نقاشی ساختمان چگونه است؟ رنگ آمیزی ساختمان چه مزایا و معایبی دارد؟ درآمد رنگ آمیزی ساختمان چقدر است؟
در ادامه مقاله به سوالات بالا پاسخ خواهیم داد.
مقدمه
رنگ آمیزی ساختمان یکی از شغلهای مربوط به ساختمان سازی میباشد. این شغل برای زیبا سازی دکوراسیون داخلی و همچنین نمای ساختمان فعالیت دارد. محل کار یک نقاش ساختمان متنوع است و بسته به پروژه متفاوت خواهد بود. اگر به کارهای فنی و هنری علاقمند هستید نقاشی ساختمان از شغلهایی است که این دو در آن ترکیب شده است. در ادامه به آشنایی با این شغل میپردازیم.
شروع کار رنگ آمیزی ساختمان
شغل رنگ آمیزی ساختمان از آن دسته شغلها است که برای ورود به آن هم میتوانید زیر دست یک اوستا کار شروع به فعالیت کنید و آن را به صورت عملی فرا بگیرید و پس از مدتی کار خود را راه اندازی کنید.
که البته زمان زیادی را باید صرف آن کرد. اما در عوض با خیلی از کارفرماها و این مارکت بیشتر آشنا خواهید شد.
راه دوم آموزش دیدن در آموزشگاه است که پس از گذراندن یک دورهی آموزشی مدرک آن را دریافت خواهید کرد. این روش نیز مزایا و معایب خود را دارد. با مدرک خود میتوانید تسهیلات دریافت کنید و نکات تخصصی تر را آموزش ببینید اما برای شروع کار نیاز دارید که با بازار کار این شغل آشنا شوید و در آن شناخته شده باشید تا بهتر بتوانید کار خود راپیش ببرید.
گاهی نیز افراد بعد از ورود مستقیم به این شغل و آشنا شدن با آن اقدام به دریافت مدرک میکنند که هم با جزئیات کار به صورت عملی آشنا میشوند و هم بازار کار را بهتر میشناسند و هم با دریافت مدرک برای شروع کار تسهیلات دریافت میکنند.
سرمایه لازم برای شروع
سرمایهی مورد نیاز شما برای ورود به این شغل به میزان مهارت و تجربهی شما در بازار دارد. یعنی شما میتوانید به عنوان یک کارگر ساده وارد آن شوید یا اینکه با مهارت و تخصص کامل و همچنین شناخت کافی از بازار یک شرکت راهاندازی کنید.
پس میزان سرمایه بسته به گستردگی کار شما متغیر خواهد بود. حد وسط برای ورود به بازار کار نقاشی ساختمان دریافت مدرک رسمی از آموزشگاه و اقدام به شروع کسب و کار میباشد. سرمایهی مورد نیاز شما برای شروع یک کسب و کار چندان بالا نخواهد بود، تنها برای خرید ابزار و لوازم به هزینهی اولیه نیاز خواهید داشت.
بازار کار نقاشی ساختمان
بازار کار رنگ آمیزی ساختمان به ساخت و ساز بستگی دارد. معمولا با افزایش ساختمان نیاز به نقاش بالاتر خواهد رفت و چه بسا آنها را استخدام نمایند. در حال حاضر نیز فرصت شغلی برای آن مناسب است و ارزش راهاندازی را خواهد داشت.
بازار کار نقاشی ساختمان مانند خود ساختمان سازی فصلی نیست و در فصول مختلف بیکار نخواهید شد. اما در عوض این کار در مناسبتها مانند عید نوروز، تولدها و مراسم ازدواج رونق بیشتری دارد و به گونهای زمانهای طلایی برای این شغل میباشد.
ساعت کاری این شغل به دلیل آزاد بودن کار مشخص نمیباشد و ممکن است روزهای تعطیل را هم در حال کار باشید.
مزایای شغل رنگ آمیزی ساختمان
- یکی از مزایای این شغل تنوع آن است. معمولا بعد از پایان هر کار میتوان مطمئن بود که طرح بعدی متفاوت است و اینگونه روزمرگی در کار ایجاد نمیشود.
- نتیجهی کار انجام شده زیبا خواهد بود و شما بعد از پایان کار نتیجه را به چشم خود خواهید دید.
- اکثر نقاشان ساختمان به صورت آزاد کار میکنند و خود صاحب کسب و کار میباشند که برای بسیاری از افراد خوشایند است.
- نقاشی ساختمان کار سخت و سنگینی نیست و بیشتر هنری میباشد.
- سرمایهی زیادی برای شروع کار نیاز نیست.
- درآمد این شغل مناسب است و با توجه به سرمایهی پایین به سرعت به شما سود میدهد.
معایب شغل رنگ آمیزی ساختمان
- معایب این شغل به دلیل آزاد بودن آن معین نبودن ساعات و روزهای کاری میباشد.
- در شغل نقاشی ساختمان با هر قشر و افرادی در جامعه در پروژهها روبرو میشوید و ممکن است با یک سری در مورد دریافت هزینه به مشکل بخورید.
- رنگها اکثرا شیمیایی هستند و اگر مواظبت نکنید در طولانی مدت ممکن است ریههای شما به مشکل بخورند.
- این کار بیشتر در ارتفاع انجام میشود که خطرات مخصوص به خودش را خواهد داشت.
درآمد رنگ آمیزی ساختمان
درآمد رنگ آمیزی ساختمان طبق کارهایی که انجام میشود متغیر خواهد بود. معمولا با برنامه ریزی درست و تبلیغ کار خود میتوانید کارهای بیشتری را گرفته و درآمد خود را افزایش دهید. بعضی افراد در این کسب و کار به صورت اکیپی کار میکنند که موجب برنامه ریزی درستتر در کار و افزایش درآمد میشود.
اما این شغل درآمد ثابت ندارد. اگر به دنبال یک درآمد ثابت به عنوان نقاش ساختمان هستید میتوانید در یک شرکت استخدام شوید یا با پیمانکاران قرارداد رنگ آمیزی ساختمان را ببندید که ماهانه یا پروژهای درآمد خود را دریافت کنید.
شغلهای مرتبط با رنگ آمیزی ساختمان
تقریبا تمام شغلهای ساختمانی از پیمانکاری گرفته تا تاسیسات ساختمان و کنافکاری یا حتی مشاغلی که رقیب رنگ آمیزی ساختمان هستند مانند نصابهای کاغذ دیواری یا دیوارپوش سه بعدی نیز با رنگ آمیزی ساختمان مرتبط میباشند. ارتباط شما با این مشاغل باعث میشوند که کار شما تبلیغ شود و به دیگران معرفی شوید و به گسترش کار شما کمک بسیاری انجام دهد.
البته تبلیغ کار خود شما در سایت نیز تاثیر بسزایی در گسترش کارتان خواهد بود. این عوامل و ارتباط با شغلهای مرتبط در کنار کیفیت بالای کار شما میتواند در گسترش کار و افزایش درآمد نهایی بسیار موثر و مهم خواهد بود.
نتیجه گیری
شغل رنگ آمیزی ساختمان شرایط مناسبی برای راهاندازی یک کسب و کار دارد. این شغل در صورتی که به اندازهی کافی کار شما خوب باشد و قابل رقابت با سایر نقاشها باشد به سرعت موجب کسب درآمد خواهد شد.
همچنین سرمایهی پایین و آزاد بودن شغل بسیار آن را برای افراد مختلف مناسب کرده است. ارتباط با شغلهای مرتبط با رنگ آمیزی ساختمان میتواند تبلیغ خوبی برای گسترش کار باشد.
شما می توانید سایر مقالات ساختمانی 118فایل را نیز مطالعه فرمایید.