در این مقاله بخوانید
قیمت انواع رنگ ساختمان چقدر است؟ آموزش رنگ آمیزی ساختمان راچطور یاد بگیریم؟ قیمت طرح های رنگ آمیزی چقدر است؟ چه مقدار از هزینه رنگ آمیزی مربوط به دستمزد نقاش است؟ می توانیم خودمان رنگ آمیزی ساختمان را انجام دهیم؟ هزینه رنگ آمیزی ساختمان چقدر است؟
در ادامه با ما همراه باشید تا جواب سوالات بالا را پاسخ دهیم.
مقدمه
هزینهی رنگ آمیزی ساختمان همیشه متفاوت است و قابل پیشبینی نمیباشد. معمولا نقاش ساختمان آن را متری انجام می دهد اما عواملی که در هزینه ی نهایی رنگ آمیزی تاثیر گذار است قیمت نهایی را تعیین میکند. با دانستن عوامل موثر در هزینه ی نقاشی ساختمان تا حدی از ابهام بیرون خواهیم آمد. در ادامه هزینه ی رنگ آمیزی ساختمان را بررسی می کنیم.
قیمت انواع رنگ ساختمان
اگر قیمت نوع رنگ را به صورت متری حساب کنیم. قیمت رنگ روغن و رنگ اکریلیک از سایر آنها بالاتر است. این دو کاملا فرمولاسیون جداگانهاس دارند. اکریلیک بر پایهی آب است و رنگ روغن نیز بر پایهی مواد نفتی، اما کار کردن با هر یک از این رنگ ها هزینهی مشابهی خواهد داشت.
رنگ پلاستیک در این میان ارزانتر از سایر رنگ ها است و هزینهی اجرای آن نیز پایین میباشد. در این میان سایر رنگها قیمتی متوسط دارند و بازهی قیمت آنها تقریبا یکسان خواهد بود. اما نمی توان هزینهی نهایی رنگ آمیزی ساختمان را تنها با قیمت رنگ ها مشخص نمود.
زیر سازی دیوار
مهمترین بخش برای رنگ آمیزی دیوار همواره زیر سازی آن است. برای داشتن یک نتیجهی مطلوب نیاز است که سطح دیوار یکدست باشد. هرچه روی دیوار ترک و خرابی بیشتر باشد به زیرسازی دقیقتر و زحمت بالاتری نیاز خواهد داشت. ممکن است چند دوز اول کار تنها به این موضوع اختصاص داده شود.
بستگی به میزان قدمت و خرابی ها دارد. این عامل تاثیر خود را در افزایش قیمت خواهد گذاشت. دیوارهای کناف بر خلاف دیوارهای سنتی سطح صافی دارند و نیاز چندانی به زیر سازی پیدا نمیکنند به همین دلیل در این دیوارها هزینهی زیرسازی پایین تر است.
طرح برای رنگ آمیزی
معمولا طرحهای اجرایی روی دیوار قیمت بالاتری را به خود اختصاص میدهند. دلیل آن هم یکی ظرافت بیشتر است و همچنین نیاز به رنگ بیشتر هزینهی نهایی را بالا میبرد. طرحها در دو مرحلهی پس زمینه و خود طرح اجرا میشود که بسته به ظرافت و لوازم و ابزار مورد نیاز قیمت متفاوتی خواهد داشت.
در میان انواع طرحها طرح سه بعدی و اجاد حالت بافت روی دیوار قیمت بالاتری دارد. دلیل آن هم نیاز به ظرافت و ترکیب رنگ های بیشتر می باشد.
دستمزد نقاش ساختمان
۶۰ درصد از هزینه ی مربوط به نقاشی ساختمان بعنوان دستمزد نقاش حساب می شود و مابقی مربوط به لوازم مورد نیاز برای رنگ آمیزی و خرید رنگ خواهد بود. البته این در صورتی است که تنها متری حساب شود.
معمولا فضاهای مختلف و متراژ کار در هزینهی نهایی تاثیر گذار خواهد بود. حدود نیمی از هزینهی پرداختی صرف خرید رنگ و لوازم مورد نیاز نقاشی خواهد شد و بیش از نصف آن برای دستمزد نقاش پرداخت میشود.
همانطور که قبلا هم گفتین طرحی که انتخاب میکنید روی دستمزد نقاش موثر خواهد بود.اما اگر میخواهید که هزینه برای شما به صرفه باشد می توانید با رنگ ارزانتر و طرحی ساده اقدام به رنگ آمیزی ساختمان کنید. اما مورد قابل توجه این است که رنگ ارزان معمولا بی کیفیت است و بعد از مدتی پوسته پوسته میشود. بعلاوه اگر بخواهید تنها طرحی که از نظر اقتصادی به صرفه است را انتخاب کنید بعد از مدتی به راحتی از آن خسته خواهید شد.
این خستگی شما و خانواده شما را ناگزیر به تغییر رنگ خواهد کرد که هزینه ها دوباره تکرار میشوند. پس به گونه ای می توان گفت که معنی صرفه ی اقتصادی در واقع کم هزینه کردن نخواهد بود. در واقع شما اگر یک طرح که حتی دستمزد بالاتری دارد مانند رنگ آمیزی سه بعدی را انتخاب کنید و از یک رنگ مرغوب و با کیفیت که شاید قیمت آن چند درصد بالاتر است استفاده کنید این هزینه ی اضافه به ضرر شما نخواهد بود بلکه تا سالها بدون نگرانی می توانید آن را استفاده کنید و هیچ خستگی از جانب دکوراسیون داخلی متوجه شما نشود.
همین مورد دردستمزد نقاش هم صدق میکند نقاشهای حرفهای و ماهر دستمزد بالایی دارند اما در عض یک کار بی نقص را تحویل میدهند که ارزش آن را خواهد داشت.
انجام رنگ آمیزی ساختمان
شاید بتوان رنگ آمیزی ساختمان را لااقل برای رنگ های ساده به تنهایی و بدون نیاز به نقاش انجام داد. اما در دنیای امروز وقت دارایی با ارزشی است. معمولا یک نقاش بسته به نوع رنگ و متراژ محیط کار را چند روزه تحویل میدهد و شما میتوانید از او توقع یک نتیجهی با کیفیت را داشته باشید چرا که بابت آن هزینه کرده اید.
حال اگر خود شما بخواهید چنین کاری را انجام دهید چه میشود؟ اولین چیزی که از دست میدهید زمان است. مطمئنا باید برای خرید رنگ و ابزار رنگ آمیزی هزینه کنید که خرید ابزار خود به اندازهی دستمزد یک نقاش هزینه میبرد. مورد بعدی هم کیفیت کار است. به هیچ وجه کیفیت و ماندگاری رنگ آمیزی شما به کار یک نقاش نخواهد رسید زیرا نه مهارت آن را دارید و نه تجربهی کافی را به همین دلیل کار معقول در این شرایط سپردن به یک نقاش ماهر است.
هزینه رنگ آمیزی ساختمان
هزینهی کلی رنگ آمیزی ساختمان به صورن متری بازهی زیادی را در بر میگیرد. از متری ۲۰ هزار تومان برای رنگ پلاستیک که تا ۴۰ هزار تومان هم میرسد شروع میشود تا متری ۵۰ هزار تومان که بابت رنگ روغن هزینه خواهد برد.
اما شرایط و شهرهای مختلف قیمت خود را دارد و این بازهی قیمت خود ممکن است بیشتر یا کمتر شود. بهترین کار برای اطلاع از هزینهی نهایی ارتباط با یک کارشناس و در میان گذاشتن موقعیت و متراژ خانه و طرح و رنگ مورد نظر خواهد بود.
نتیجه گیری
هزینهی رنگ آمیزی ساختمان مختص به شرایط خود آن و رنگ و طرح محاسبه خواهد شد. شاید درک محاسبهی آن برای کسانی که خارج از کار نقاشی ساختمان هستند کمی سخت باشد. اما فرقی نمیکند و باز هم بهترین راه سپردن نقاشی ساختمان به یک فرد ماهر است.
پیشنهاد میکنیم سایر مقالات رنگ آمیزی ساختمان 118فایل را نیز مطالعه کنید.