در این مقاله بخوانید
تمیز کردن دیوارها و سقف های کناف میتواند در افزایش طول عمر کناف ها تاثیر بسیاری دارد. نحوه ی تمیز کردن دیوار های کناف بسیار ساده است اگر آموزش کناف کاری را دیده باشید . شما با دستمال، گرد گیر و جارو برقی میتوانید آن ها را تمیز کنید. بیشتر باید نگران رنگ دیوار و سقف های کناف بود که برای تمیز کردن از موادی که به رنگ آسیب میزنند استفاده نشود. در ادامه توضیح میدهیم که:
- مزایای تمیز کردن کناف
- انواع لکه ها و روش پاک کردنشان
- اتفاقاتی که حل آن نیاز به متخصص دارد
- محدودیت هایی که در تمیز کردن کناف وجود دارند
مزایای تمیز کردن کناف
دیوار های کنافی نیز مانند تمام دیوار های دیگر کثیف می شوند. دلیل کثیف شدن آن ها میتواند گرد و خاک خانه یا مداد دست بچه ی شما باشد. به طور کلی تمیز کردن دیوارحداقل به صورت سالانه برای بهداشتی نگاه داشتن محیط خانه نیاز است اما دیوارهای کناف چطور؟
مزایای تمیز کردن کناف شامل:
- طول عمر کناف
- بهداشتی نگاه داشتن محیط خانه یا کار
- جلو گیری از خرج های اضافه برای تعمیر در طولانی مدت
- احساس نظم و شادابی در روحیه
دیوار های کناف به طور مفید بسته به جنس خود بین ۲۰ تا ۲۵ سال به صورت مفید عمر میکنند. خرابی کناف ها می تواند خود را به شکل ترک خوردن، پوسته پوسته شدن و غیره خود را نشان دهد اما چه کاری است وقتی با یک تمیز کاری ماهانه ی ساده میتوانیم با گرد گیری طول عمر کناف را بیشتر کنیم و خرج های خود را با همین کارهای ساده کاهش دهیم.
تمیز کردن انواع لکه روی دیوارها
رد مداد
ممکن است شما بچه ی کوچکی داشته باشید که دیوار های خانه را با مداد مورد لطف قرار دهد. با استفاده از یک پاک کن تمیز می شود از شر آن ها خلاص شد. البته ممکن است فرزند شما مداد را روی دیوار فشار دهد که بی شک باعث میشود رد آن ها روی کناف باقی بمانند.
دوده
دوده ها اکثرا در نقاطی که دستگاه های گازی وجود دارد ایجاد می شوند. برای پاک کردن دوده ابتدا از جارو برقی استفاده کنید تا گرد و خاک دوده را ببرد و تنها چربی و لکه باقی بماند. حال میتوانید با آمونیاک یا اسپری لکه بر یک پارچه را آغشته کنید و لکه های باقی مانده از دوده را پاک نمائید.
گرد و خاک
گرد و خاک در هر محیطی وجود دارد و ممکن است روی دیوار بنشیند. خیلی راحت میشود با جارو برقی یا گردگیر از شر آن ها خلاص شد.
چه زمانی از متخصص کمک بگیریم؟
- پوسیدگی در اثر رطوبت
البته دیوار های کناف به طور ذاتی در برابر رطوبت ضعف دارند و باعث خرابی آن ها می شود حتی کناف های ضد رطوبت نیز از این قاعده مستثنی نخواهند بود و در محیط هایی که مدام در معرض رطوبت هستند در طول زمان دچار خرابی می شوند. جلوگیری از خراب شدن کناف ها براثر رطوبت وظیفه ی یک متخصص است و تمیز کردن آن فایده ایی ندارد.
- شکستگی کناف
دلیل ترک و شکستگی در کناف می تواند از بتونه زنی اشتباه ، ضربه ی شدید و قدیمی بودن کناف به وجود آید. این اتفاق ها دست شما نخواهد بود و باید برای تعویض آن اقدام کنید و با یک کنافکار تماس بگیرید.
در تمیز کردن کناف از چه عواملی پرهیز کنیم؟
شستشو برای دیوار های کناف یک دشمن به حساب می آید و نه تنها طول عمر آن ها را پایین می آورد بلکه در دراز مدت موجب پوسیدگی کناف ها می شود که اصلا خوشایند نخواهد بود. مواد شیمیایی که با آن دیوار را میشویید به کل ضد کنف ها است زیرا جدا از انواع مختلفی که دارند ذاتا از گچ و مقوا هستند که هر دو رطوبت را به خود جذب میکنند و این باعث پوسیدگی خواهد شد. بهترین راه دستمال مرطوب خواهد بود.
نتیجه گیری
تمیز کردن دیوارهای کناف تفاوتی با سایر دیوارها ندارد با این تفاوت که شست و شوی آن ها باعث میشود در طولانی مدت کناف ها بپوسند و شما ناگزیر به تعمیر شوید. زمانی که یک کناف به هر دلیلی ترک میخورد سعی کنید با یک کناف کار برای تعویض آن تماس بگیرید زیرا اگر خودتان اقدام کنید، شکستگی بعدی بخاطر بی تجربگی شما و اشتباه در نصب خواهد بود که بدون شک هزینه ی اضافه برای شما خواهد داشت.
پیشنهاد می کنیم از سایر مقالات کناف کاری 118فایل نیز دیدن فرمایید.