در این مقاله بخوانید
بهترین روش نورپردازی کناف چیست؟ مناسبترین رنگ در نورپردازی کناف چیست؟ آموزش کناف کاری ساختمان چگونه است؟ مناسبترین لامپ برای نورپردازی کناف کدام است؟ انواع نور پردازی کناف چیست؟ آیا نورپردازی کناف برای همه محیطها مناسب میباشد؟
در این مقاله به بررسی پاسخ به این سوالات میپردازیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.
مقدمه
امروزه اکثر دکوراسیونهای داخلی با کناف طراحی شده است، کناف کاربردهای زیادی دارد. بیشترین استفاده کناف در سقف ساختمان، دیوارها و پشت تلویزیون میباشد.
نورپردازی یکی از عواملی است که تاثیر بسیار زیادی بر زیبایی دکوراسیون دارد. نورپردازی کناف به فضای داخلی محیط جذابیت خاصی میدهد و اگر رنگ متناسب با کناف و وسایل آن محیط انتخاب شود، آرامش خاصی برای افراد فراهم میکند.
بهترین روش نورپردازی کناف
یکی از بهترین روشهای نورپردازی، نور مخفی کناف میباشد. نورپردازی کناف باید با دکوراسیون داخلی خانه متناسب باشد تا جلوه خاصی به خانه بدهد. البته مدل کنافی که انتخاب میشود، در نوع نورپردازی تاثیرگذار میباشد؛ زیرا هر کنافی، نورپردازی مخصوص به خود را دارد.
نورهای مخفی علاوه بر زیباسازی، نور بیشتری برای محیط تامین میکند. برای فضاهایی که رنگ دکوراسیون آن سفید و یا رنگ روشن باشد نور مخفی بهترین گزینه برای آن محیط است.
نور مخفی اگر در کناف سقف به کار رود انعکاس آن در کفپوش، باعث درخشش چند برابر کفپوش میشود. نور مخفی در رنگهای مختلف انبهای، زرد، طلایی، یاسی، آبی فیروزهای و هفت رنگ وجود دارد.
رنگ مناسب نورپردازی
یکی از بهترین نورها در نورپردازی کناف، ترکیب نور سفید و زرد است. زیرا نور زرد و سفید باعث میشود، فضای ساختمان کوچک تر نشان داده شود و فضا یکنواخت و کسل کننده نباشد و به چشم کمتر آسیب وارد میشود.
برای نورپردازی کناف چراغهای ال ای دی بهترین گزینه میباشد. همینطور هرچقدر از لامپهای بیشتری استفاده شود، جلوه بیشتری به ساختمان خواهد داد.
انواع نورپردازی کناف
نورپردازی با لوستر
لوستر همراه با کناف راه دیگری برای نورپردازی میباشد. لوستر برای سقفهایی با ارتفاع کم و کنافهای ساده مناسب نمیباشد، بنابراین باید کنافی انتخاب شود که محل نصب لوستر خالی باشد.
لامپ های فانتزی
جدیدترین نوع نورپردازی در کناف با لامپهای کرهای، هرمی، مربعی و… میباشد. نورپردازی کناف به وسیله این نوع از لامپها بیشتر برای دکوراسیون با سبک مدرن به کار میرود.
نورپردازی با چراغهای سقفی در کناف
چراغهای سقفی یکی از محبوبترین نورپردازیهای کناف است. کاربرد آنها بیشتر در سقف راهرو و اتاق خواب است؛ اما به دلیل این که ارتفاع چراغهای سقفی کم است، همراه با کناف برای نورپردازی سالن پذیرایی، آموزشگاهها، بیمارستانها و… مورد استفاده قرار میگیرد.
نورپردازی با چراغ آویز
چراغهای آویز یکی از ارزان ترین نوع چراغها برای نصب در کناف میباشد. میتوان از چراغ آویزان برای گوشههای اتاق پذیرایی که دکوراسیون آن کناف است، استفاده کرد.
چراغهای جهت دار
مکانهایی که از تابلوهای زیاد استفاده شده است برای نور پردازی کنافهای آن محیط چراغهای جهتدار گزینه بسیار مناسبی میباشد. چراغهای جهتدار معمولا به صورت تکی یا متصل به یکدیگر وجود دارند.
نور خطی در کناف
یکی دیگر از نورهایی که میتوان نورپردازی کناف را توسط آن انجام داد، نور خطی میباشد. نورهای خطی روکار و زیرکار را میتوان به راحتی در کناف نصب کرد. یکی از مزایای نورپردازی خطی این است که فضای کافی برای تاسیسات مختلف ایجاد میکند.
به طور کلی نورپردازی خطی قابلیت روشنایی برای رستورانها، خانههای مسکونی، فضاهای عمومی و… دارد.
اصول نورپردازی کناف
در مرحله اول نورپردازی قبل از بتونه کاری باید جای لوله، سیم و چراغها یا نور مخفی باز گذاشته شود.
در مرحله دوم و بعد از رنگ آمیزی کناف، وسایل نورپردازی باید در کناف نصب شود. بهتر است، نورپرداز در محیط ساختمان حضور داشته باشد و از نحوه زیرسازی که شامل سیم کشی و لوله است را از نزدیک مشاهده نماید تا در کارخود با مشکل مواجه نشود.
حرف آخر
وسایل نورپردازی مختلفی در بازار وجود دارد که میتوان نورپردازی کناف را با آن انجام داد. کناف یکی از مدرنترین سازههای معماری میباشد و نورپردازی آن نیزبا تکنولوژیهای جدید متناسب ترمیباشد.
در این مقاله به بررسی مطالبی در رابطه با نور پردازی کناف، انواع نورپردازی، اصول نورپردازی پرداختهایم. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید دیگر مقالات ساختمانی 118فایل را مطالعه فرمایید.